Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
60 berichten.
Hans Hans uit Weert schreef op 24 maart 2018 om 09:28
Heerlijke avond gehad gisteren bij het optreden van de band in de Bosuil in Weert. Ook nog bedankt voor het spelen van Message of Love, op verzoek, geweldig. Het enthousiasme en plezier dat jullie hebben met spelen, heerlijk. De muziek van Journey is natuurlijk super en jullie spelen dat geweldig na. Nogmaals bedankt en hopelijk spelen jullie een keer op het echte Bospop festival bij ons in Weert. Moet zeker lukken!
Harrie van de Ven Harrie van de Ven uit Bergeijk schreef op 30 december 2017 om 13:24
Afgelopen woensdag naar een concert geweest in Helmond, met 5 vrienden, en man oh man wat hebben we genoten van het begin tot het eind was het fantastisch, ze speelden 30!!! nummers, 2 uur en 45 min, niet te geloven en wat een passie en plezier straalt de band uit, volgende keer zijn wij er weer bij, dat is zeker, happy New year to all of you. Grt Harrie.
Paul Vermaas Paul Vermaas uit Den Helder schreef op 11 december 2017 om 11:46
Fantastisch optreden weer heren afgelopen zaterdag 9 december op ons feestje in de MOOC. Houden jullie agenda in de gaten voor 2018 groet Paul Jacky Herman Sandra en Belinda ???
Carine van de Ven Carine van de Ven uit Bergeijk schreef op 31 oktober 2017 om 13:19
Altijd weer een feestje Als ze maar een beetje in onze buurt optreden zijn we er bij. Geweldige coverband?????
Lidy Lidy uit Huizen schreef op 31 oktober 2017 om 10:20
Another Journey, geweldige band ! Al een paar keer gezien (o.a. Zoetermeer, Haarlem, Venlo) en er gaan nog meer mooie optredens komen ? Een echte aanrader met top muzikanten Ton/Jeroen/Koos/George/Joey voor een heerlijke avond muziek van Journey. Enjoy !!?
Johan Johan uit Haarlem schreef op 10 mei 2017 om 08:53
Wat een heerlijke show. De nummers van Journey zijn natuurlijk al echte prijswinnaars in het Rock- genre, maar deze band maakt er ook echt een feest van. Zeer goed en enthousiast gespeeld. Bedankt voor een top avond! ? Mijn persoonlijke favorieten: Escape, Edge of a blade en Seperate ways (worlds apart). Volgende keer graag ook "Only the young" erbij.?
Jeroen de Groot Jeroen de Groot uit Hoofddorp schreef op 9 mei 2017 om 20:47
Tweede keer dat ik Another Journey zag. Strakke show met stuk voor stuk super muzikanten. Ogen dicht en je hoort Steve Perry en Neal Schon. Aanrader?
Marthe Marthe uit Santpoort schreef op 9 mei 2017 om 16:52
Was een geslaagd avondje met goede muziek. Op naar de volgende ??
Marian Borger Marian Borger uit Haarlem schreef op 9 mei 2017 om 07:27
Wat een geweldig optreden van Another Journey afgelopen zaterdag 6 mei in t Patronaat! De energie spat er van begin tot het eind vanaf. ?Volgende keer in de grote zaal van t Patronaat? Daar komen jullie nog meer tot jullie recht!
Erik Bouman Erik Bouman uit Haarlem schreef op 8 mei 2017 om 21:17
Ik dacht naar een coverband te gaan kijken. Wat kan je verwachten voor €14. Nou heel erg veel. Dit is geen coverband, maar absolute top. Wat een stemgeluid en die gitarist JK, mijn god dat die nog nooit is doorgebroken is mij een raadsel. Mannen bedankt voor dit hoogstaande spectakel, ik ben diep onder de indruk.
Nat Nat uit Alkmaar schreef op 8 mei 2017 om 21:08
Zaterdag 6 mei 2017 mijn eerste ervaring met Another Journey maar zeker niet mijn laatste!! Wat een bijzondere talenten, professioneel goed en echt het "Journey geluid"! Ik heb enorm genoten en echt een aanrader voor iedereen die van dit soort muziek houdt. Tot kijk!
Henk Buitenhuis Henk Buitenhuis uit Bergentheim schreef op 21 februari 2017 om 19:50
Hallo allemaal, as zaterdagavond 25 februari is het zover....Live on Stage in Bergentheim (Hardenberg) - Fan Halen en vervolgens Another Journey. See you there. Groet'n Henk
J.K. (Another Journey) J.K. (Another Journey) uit Haarlem schreef op 31 december 2016 om 11:03
To all (Another) Journey fans: Happy Healthy 2017....!!? With Journey receiving the star on "the Rock 'n Roll-Hall of fame"for their entire works over the years and with some "Big Shows" already booked for us and some more to come I can't wait to live 2017.....CU on the road! ??
Henk Buitenhuis Henk Buitenhuis uit Bergentheim schreef op 29 december 2016 om 21:51
Iedereen alvast een prettige jaarwisseling en vooral een goed en gezond 2017 toegewenst. Het (echte) "vuurwerk" bewaren wij graag tot zaterdagavond 25 februari. Live On Stage Another Journey en Fan Halen in zaal Veenlust te Bergentheim (Hardenberg) Alvast van harte welkom. Groet Henk
George Vlaar. George Vlaar. schreef op 21 december 2016 om 16:33
Wilco, onze webmaster blijkt ook nog eens een begenadigd fotograaf. Bedankt man, voor de fantastische foto's in Manifesto!

Reacties zijn gesloten.