Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
54 berichten.
Cor H Cor H uit Genemuiden heeft geschreven op 18 juni 2019 om 13:52
Jullie hebben een prachtig prive concert gegeven op 15 juni voor onze Geert die 70 werd. in At Sea. Nogmaals bedankt! Succes verder
Sipco Sipco uit Hoorn heeft geschreven op 23 januari 2019 om 18:50
Erg genoten afgelopen zaterdag in Manifesto. Was erg goed. Stukken beter als of dan een jaar geleden maar nu ook pittig veel volk. Wie weet over een maand in Victoria.
Andre Andre uit Nijverdal heeft geschreven op 21 januari 2019 om 21:06
Ook wij hebben de reis gemaakt vanuit Twente naar Hoorn om deze muzikanten aan het werk te zien. Genoeg over gehoord en nu live willen zien. Geen woord over gelogen. Top muzikanten en wat een goede muziek. En net wat de vorige sprekers zeiden: ogen dicht en je hoort Steve Perry. Wat een strot. Top setlist en genoten van begin tot eind. Nu nog een keer weer bij ons in de buurt. Top gedaan jongens.
Hans Hans heeft geschreven op 21 januari 2019 om 20:57
Prachtig concert gezien in Hoorn afgelopen weekend. Hoogtepunten waren voor mij: "only the young, message of love, edge of the blade" en niet te vergeten "just the same way". Stuk voor stuk tijdloze pareltjes uit het verleden, prachtig vertolkt door uitstekende muzikanten die het geluid van Journey heel goed weten te benaderen! Chapeau heren!
Peter Peter uit Nijverdal heeft geschreven op 21 januari 2019 om 20:21
Wat een geweldig optreden in Hoorn afgelopen zaterdagavond!! De rit vanuit Twente was het meer dan waard om deze fantastische band nog eens te kunnen zien. Doe je ogen dicht en............het zijn ze echt!!
Manfred Albrecht Manfred Albrecht uit Contwig heeft geschreven op 25 november 2018 om 10:51
Hallo Jungs, es war gestern Abend im Musikpark Homburg ein wahnsinniger Auftritt von euch. ?๏ธ?๏ธ?๏ธ Vielen Dank dafรผr, die Homburger Kulturgesellschaft. P.S.: Ich habe euch รผber Facebook auch angeschrieben!
Manfred Albrecht Manfred Albrecht uit Contwig heeft geschreven op 25 november 2018 om 10:50
Hi Guys, it was yesterday evening in the Musicpark Homburg an amazing performance of you. Thanks a lot for this, The Homburger Kulturgesellschaft. P.S.: I also wrote to you on Facebook!
Andrรฉ de Vette Andrรฉ de Vette uit Den Haag heeft geschreven op 16 augustus 2018 om 18:19
It's been a long time coming.....but Steve Perry is back. Wat een sound en wat een nummer : "No Erasin'". Album is coming.. Journey is altijd in mijn hart ( Kansas City live, in 1980) en the guys van Another Journey, you are so great!! Op YouTube is ook een interview met Steve Perry: Steve Perry is back! Interview Kbay, San Jose. After a long time Steve has found the love of music again.. and those who love the music of Journey...go see the band Another Journey..in our own Ducth country..They keep the journey of Journey alive!! Hope to see you soon!! Andrรฉ
Vrienden Groep Heemskerk Vrienden Groep Heemskerk uit Heemskerk heeft geschreven op 22 april 2018 om 08:47
Absoluut perfect optreden gisteravond te Heemskerk! Een heerlijke band met veelzijdigheid en brede kwaliteit op alle fronten. Het collectief van de band en sterke zang maar ook samenzang met ondersteuning van de muzikanten op instrument is prima en genot om zeer zeker te luisteren. Vaak zie je het publiek dansen maar het leuke is om ook te constateren dat men intens luistert en geniet! Ga zo door...graag tot weer ergens in Nederland!
Hans Hans uit Weert heeft geschreven op 24 maart 2018 om 09:28
Heerlijke avond gehad gisteren bij het optreden van de band in de Bosuil in Weert. Ook nog bedankt voor het spelen van Message of Love, op verzoek, geweldig. Het enthousiasme en plezier dat jullie hebben met spelen, heerlijk. De muziek van Journey is natuurlijk super en jullie spelen dat geweldig na. Nogmaals bedankt en hopelijk spelen jullie een keer op het echte Bospop festival bij ons in Weert. Moet zeker lukken!
Harrie van de Ven Harrie van de Ven uit Bergeijk heeft geschreven op 30 december 2017 om 13:24
Afgelopen woensdag naar een concert geweest in Helmond, met 5 vrienden, en man oh man wat hebben we genoten van het begin tot het eind was het fantastisch, ze speelden 30!!! nummers, 2 uur en 45 min, niet te geloven en wat een passie en plezier straalt de band uit, volgende keer zijn wij er weer bij, dat is zeker, happy New year to all of you. Grt Harrie.
Paul Vermaas Paul Vermaas uit Den Helder heeft geschreven op 11 december 2017 om 11:46
Fantastisch optreden weer heren afgelopen zaterdag 9 december op ons feestje in de MOOC. Houden jullie agenda in de gaten voor 2018 groet Paul Jacky Herman Sandra en Belinda ???
Carine van de Ven Carine van de Ven uit Bergeijk heeft geschreven op 31 oktober 2017 om 13:19
Altijd weer een feestje Als ze maar een beetje in onze buurt optreden zijn we er bij. Geweldige coverband?????
Lidy Lidy uit Huizen heeft geschreven op 31 oktober 2017 om 10:20
Another Journey, geweldige band ! Al een paar keer gezien (o.a. Zoetermeer, Haarlem, Venlo) en er gaan nog meer mooie optredens komen ? Een echte aanrader met top muzikanten Ton/Jeroen/Koos/George/Joey voor een heerlijke avond muziek van Journey. Enjoy !!?
Johan Johan uit Haarlem heeft geschreven op 10 mei 2017 om 08:53
Wat een heerlijke show. De nummers van Journey zijn natuurlijk al echte prijswinnaars in het Rock- genre, maar deze band maakt er ook echt een feest van. Zeer goed en enthousiast gespeeld. Bedankt voor een top avond! ? Mijn persoonlijke favorieten: Escape, Edge of a blade en Seperate ways (worlds apart). Volgende keer graag ook "Only the young" erbij.?

Reacties zijn gesloten.